Seaton

23 juni
De afgelopen week hebben we een soort van knieblessure/oudevandagen fietstocht gehad met lekker wat kuieren per fiets langs boulevards en af en toe een cliff, maar vandaag was dat andere koek. Bert is wel 4 keer afgestapt omdat de weg te steil werd en om eerlijk te zijn ging ik ook over op lopen als bleek dat mijn kilometerteller niets meer aangaf onder 3.9 kilometer per uur en ik net zo snel fietste als Bert liep. Stijgingspercentages van 17%!
We wilden van Wool naar Beer, want dat klinkt leuk, met Breakfast in het midden, in een pub om warm te worden. De wind is een stuk minder sterk, maar het is erg koud. Het ontbijtje was erg welkom.
We genoten van de uitzichten. Iet monument van Thomas Hardy keek lange tijd op ons neer en wij keken neer op Chesil Bank. Route 2 zijn we trouwens compleet kwijt. We hebben maar gekozen voor de meest zuidelijke wegen. Pas in Seaton zagen we weer een bordje.
Onze tent hebben we op een camping in Axmouth staan. Beer is weer een berg op een het begon te regenen. We zullen er een Shandy op nemen in de pub.

76 kilometer

Dit bericht werd geplaatst in fietsvakantie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s