Pouphill

1 juli
De dag begon met een stukje over de Camel Trail, een voormalig spoortraject tussen Padstow en Bodmin van 17 mijl. Wij gingen maar tot Wadebridge, want we willen noordwaarts, en vervolgden onze weg naar Tintagel, de plaats waar Koning Athur geboren zou zijn.
Tintagel Head hebben we gezien, maar we hadden geen zin om de wandelschoenen aan te trekken en er helemaal naar toe te lopen. Wel hebben we koffie gedronken in King Arthur’s Arms Inn en overlegd of we onze tent op zouden zetten om er alsnog naar toe te gaan, maar besloten door te fietsen.
We hadden een leuke route bedacht om verder te gaan; mooi langs de kust, maar een man onderweg raadde ons dat af en zei dat we beter af waren over weg A39. We zouden anders door de steilheid van ons bedachte traject zowel bergopwaarts als bergafwaarts moeten lopen. Dat was dus wat die mensen gisteren bedoelden!
In no-time waren we in Bude, voornamelijk bergafwaarts en kwamen tot onze grote verbazing op Route 3.
We hebben het niet nodig gevonden om op pad te gaan met kaarten, vertrouwen nog steeds op 30 jaar oude kaarten en gezond verstand en/of intuitie, maar dit maakt ons toch nieuwsgierig. Thuis maar eens uitzoeken.

*75 kilometer

Dit bericht werd geplaatst in fietsvakantie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s