Swimbridge

2 juli
Vannacht is er een scheerlijn en een strap waarmee een punt van de tent vast zit doorgeknipt. We waren helemaal verpopzakt en wisten niet precies wat we moesten doen. Bert heeft melding gedaan bij de receptie en ik pakte alles in om een zo gewoon mogelijke indruk te geven. ‘Samen hebben we bij de receptie om een kleine rapportage van onze melding voor eventueel onze reisverzekering. De eigenaar van de camping bood aan om een reparatie te verzorgen of anders een vergoeding te geven, maar we sloegen beide af. We wilden zo snel mogelijk weg en een reparatie zou ons nog langer daar houden. Een vergoeding was ook niet aan de orde, want hij was niet aansprakelijk voor het wangedrag van een ander. Het hield ons wel bezig vandaag, maar gelukkig is ons lijfelijk niets overkomen.
Tussen Bideford en Barnestaple loopt de Tarka Trail, een oud spoortraject. We hebben eerst Bideford, een gezellig stadje, bekeken en er een fikse bui afgewacht voor we over een leuk en lekker plat fietspad door gingen.
In Swimbridge moesten we stoppen omdat de eerst volgende camping pas veel verder is. We staan op een gewezen camping, maar er is een w.c. en de douche werkt ook, and that’s all we need.

*63 kilometer

Dit bericht werd geplaatst in fietsvakantie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s