Danehill

9 juli
Toen we vanochtend om even na half 8 op weg gingen was dat om in een lekkere ochtendkoelte een groot gedeelte gefietst te hebben en zeker niet om 110 kilometer af te leggen, maar we zijn bij 3 campings op een rij geweest en geen van die 3 bestond echt ook al hadden we ze op een uitdraai van het informatiecentrum in Petworth. Het is een lange dag geworden. Toch fietsten we lekker weg over weg A272. We hebben deze weg gekozen omdat de campingeigenaar zei dat het een rustige weg was en omdat we geen alternatief wisten en het ons daarbij het wel gemakkelijk leek.
Onderweg kwamen we op goede afstand van elkaar dorpjes waar veel gezellige bedrijvigheid was, dus alle mogelijkheid om te pauzeren. De weg loopt dwars door het prachtige South Downs.
Nu, na die vergeefse pogingen, zitten we op een boerderijcamping en Bert heeft een plaats uitgekozen pal naast de kalkoenen, kippen en eenden. De haan is net hanig bij onze tent wezen inspecteren. Ik ben benieuwd of hij de door mij opgegeven wektijd goed heeft opgeslagen.

*109 kilometer

Dit bericht werd geplaatst in fietsvakantie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s